Egyesületünk hagyományainkhoz híven ismét  elindult és addig rótta az utakat míg letámasztotta a vasakat  Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskola előtt. Nem titok azzal a céllal , hogy megörvendeztessük a gyerekeket egy kis élmény motoroztatással.

A gyerekek várakozással figyelték amikor csapatunk nagy robajjal bevonult az iskolaudvarba, a  vasak elhallgattak és mint egy siserehad foglalták el a motorokat . Képzeletben már rótták is a köröket.  Némi  ismerkedés , barátkozás után az iskola igazgatója, majd mi motorosok is köszöntöttük a jelenlévőket.  Mindezek után újból dübörögtek a vasak ,  mindegyiken utassal a nyergében. Róttuk a köröket a gyerekek meg váltották egymást, hol egyik, hol másik ült fel és élvezte a motorozást. Volt ki sikongatott örömében,volt ki szorított, volt ki mondogatta még,még,tán olyan is volt aki egy kicsit félt. Minél több gyermek ült mögénk annál inkább rajtunk is elhatalmasodott a boldogság érzés.  Észrevettük, hogy örömet okozni jöttünk  és örömet kaptunk.  Nagyszerű érzés volt.  Amikor ismét elhallgattak a vasak , megint a szavak jöttek. Az iskola vezetése megköszönte csapatunknak az élményt, mi pedig odaadtuk a gyerekeknek szerény ajándékunkat, és általunk készített " KEMÉNYMAG" díjat ami jelezte annak a gyermeknek a bátorságát aki vállalta a" veszélyes" motorozás kalandját. Sürgés, forgás,fotózás élmények megosztása egymás között. Eltelt a délelőtt  ,  eljött a búcsú  ideje, a dübörgő vasak ismét elindultak,  dudaszó és integetések közepette, vettünk búcsút az otthon gyermekeitől.

A felszabadult boldog csapatunk  a jó időt kihasználva természetesen motorozással  fejezte ki örömérzését.    SZÉP NAP VOLT!!!

 

 

 

Facebook